Vaš partner za

gradnjo in gradbeništvo

Fasade in izdelava fasad

Play Video

Izdelava fasad

Fasada je ena izmed glavnih elementov izolacije vsakega doma ali objekta. Ima izjemen vpliv na udobje bivanja ter prihranek pri ogrevanju, važna pa je tudi vloga fasade kot zaščite objekta in pa tudi na sam izgled objekta.

Za vas nudimo izdelavo izolacije, fasade. Ponujamo več vrst izdelave fasade, npr. prezračevalna, neprezračevalna, kontaktna. Pri tem uporabljamo samo najboljše materiale, ki pripomorejo, da je vloga izolacije in izgleda izpolnjena.

Zakaj izbrati nas?

Od leta 2000, ko je bilo podjetje ustanovljeno, se število projektov, na katere smo upravičeno ponosni, neprestano veča, s tem pa seveda raste tudi število zadovoljnih strank, kar je za nas najpomembnejše.

Z vsakim novim projektom pridobivamo dragocene izkušnje, ki po štirinajstih letih predanega dela poskrbijo, da je vsako opravilo izvedeno skrbno in strokovno – ne glede na to, ali gre za kompletno novogradnjo ali zgolj manjše popravilo, se dela lotimo resno in odgovorno, saj le tako lahko zagotovimo kakovosten končni izdelek, ki bo služil svojemu namenu dolgo vrsto let!

sdf
Slovenščina