Zgodovina

Z vami že od leta 2000

Zgodba podjetja Demir gradnje se začne leta 2000, ko je bilo podjetje ustanovljeno. Takratne ambicije smo hitro dosegli in prerasli, sledilo je doseganje novih, višjih ciljev, ki smo jih kronali s širitvijo v tujino. A tudi danes ne razmišljamo o tem, da bi se zadovoljili s trenutnim stanjem – vedno iščemo nove stranke, ki potrebujejo naše storitve, in vedno znova se izkaže, da še obstaja področje, na katerem lahko vsem zainteresiranim ponudimo še več.

Leta 2000 je nastalo podjetje s skromno ponudbo gradbeniških storitev in z iskreno željo zadovoljiti prav vsako stranko, ki se odloči za sodelovanje z nami. Prav to se je skozi leta izkazalo za najpomembnejše – vsakemu projektu smo se popolnoma posvetili, zato so bila vsa dela uspešno in kakovostno opravljena. To nam je omogočilo hitro širitev ponudbe, ki danes obsega praktično vse storitve, ki jih na področju gradbeništva potrebujete.

Naš uspeh se odraža predvsem v številu zadovoljnih strank, ki že vse od skromnih začetkov vsako leto eksponentno raste. To je za nas tudi potrdilo, da smo na pravi poti, in da lahko tudi v prihodnje še rastemo. Pri tem nam zgodovina služi kot spodbuda, saj se iz nje lahko veliko naučimo in ostanemo na pravi poti uspeha.

S širitvijo ponudbe in ekipe zaposlenih smo se na trgu uveljavili kot zanesljiv ponudnik najrazličnejših storitev s področja gradnje – nudimo novogradnje, adaptacije, prenove, sanacije, zunanje in notranje ureditve, fasade, izolacije, obrtniška dela, elektro in strojne instalacije, kovinske in lesene konstrukcije ter druga splošna gradbena dela, poleg tega pa tudi radi svetujemo ter nadziramo, racionaliziramo in vodimo različne projekte.

Takšna je torej današnja oblika podjetja, ki se lahko pohvali z urejeno organizacijo in zanesljivo izvedbo vseh storitev v ponudbi. Poseben uspeh podjetja pa je širitev v tujino, kar je nova potrditev našega trdega dela. Ta cilj pa smo lahko dosegli le na temelju kakovostnega in poštenega dela v preteklosti. Zahvala gre tako vsem zaposlenim v podjetju, pa tudi vsem zadovoljnim strankam, ki nam omogočajo neprestano rast in razvoj, ter nas bodo podpirale še v prihodnje.

sdf
Slovenščina