Vaš partner za

gradnjo in gradbeništvo

Elektro in strojne instalacije

Play Video

Elektro in strojne instalacije

Nudimo razne elektro in strojne instalacije. Za vas položimo ustrezne dovodne, odvodne kanale, kamor se bodo položili kabli, ponujamo vam izvedbo električnih napeljav, prestavitve vtičnic, luči, stikal,…

Pri strojnih inštalacijah so najbolj pomembni odvodi za odpadne vode in kanalizacijo, zato je treba dobro načrtovati, da se kasneje lahko vzdržuje.

Zagotavljamo vam kvalitetno izvedbo del in uporabo samo najbolj kvalitetnih materialov, saj sta kvaliteta in varnost najbolj pomembna.

Zakaj izbrati nas?

Od leta 2000, ko je bilo podjetje ustanovljeno, se število projektov, na katere smo upravičeno ponosni, neprestano veča, s tem pa seveda raste tudi število zadovoljnih strank, kar je za nas najpomembnejše.

Z vsakim novim projektom pridobivamo dragocene izkušnje, ki po štirinajstih letih predanega dela poskrbijo, da je vsako opravilo izvedeno skrbno in strokovno – ne glede na to, ali gre za kompletno novogradnjo ali zgolj manjše popravilo, se dela lotimo resno in odgovorno, saj le tako lahko zagotovimo kakovosten končni izdelek, ki bo služil svojemu namenu dolgo vrsto let!

sdf
Slovenščina