O podjetju

Podjetje Demir gradnje, d.o.o. je zanesljiv partner na širokem področju storitev v gradbeništvu, saj v svoji ponudbi vključuje dela za vsakogar.

Razumemo potrebe in želje vsake stranke, saj se zavedamo, da je gradbeništvo eno izmed tistih področij, kjer se morajo želje posameznika ujeti z razpoložljivimi možnostmi ter s sposobnostjo izvajalca del – le tako nastanejo kakovostne zgradbe, ki so lastnikom v veselje, izvajalcu pa v ponos!

Od leta 2000, ko je bilo podjetje ustanovljeno, se število projektov, na katere smo upravičeno ponosni, neprestano veča, s tem pa seveda raste tudi število zadovoljnih strank, kar je za nas najpomembnejše. Z vsakim novim projektom pridobivamo dragocene izkušnje, ki po štirinajstih letih predanega dela poskrbijo, da je vsako opravilo izvedeno skrbno in strokovno – ne glede na to, ali gre za kompletno novogradnjo ali zgolj manjše popravilo, se dela lotimo resno in odgovorno, saj le tako lahko zagotovimo kakovosten končni izdelek, ki bo služil svojemu namenu dolgo vrsto let!

Ponudba storitev

V ponudbi podjetja najde nekaj zase vsakdo, ki razmišlja o gradnji, adaptaciji ali popravilu kakršnega koli objekta. 

Predvsem se radi posvetimo kompletnim novogradnjam objektov, poleg tega izvajamo razne adaptacije zgradb in ureditve okolja, poskrbimo pa tudi za načrtovanje in izgradnjo komunalne infrastrukture. Seznam naših storitev se s tem ne konča – naša največja prednost je v tem, da se vsaki stranki posebej posvetimo in skupaj ugotovimo, kako bi najbolj učinkovito dosegli zastavljene cilje. To pomeni, da v naši ponudbi najdete praktično vse, kar si lahko pri gradnji ali urejanju doma želite! Seveda se na nas obrnete tudi pri drugih objektih, ne le stanovanjskih.

Na prvo mesto postavljamo strokovnost, skrbnost in kakovost dela. Naš cilj je kvaliteten končni izdelek, potrditev pa prejmemo z zadovoljstvom naših strank in z dolgo življenjsko dobo naših izdelkov. Kvaliteto kombiniramo s hitro in učinkovito organizacijo dela, saj vemo, da so dogovorjeni roki za vas izredno pomembni. 

Osebnost

Filozofija podjetja Demir gradnje je jasna – z zagotavljanjem kakovostnih storitev želimo ugoditi vsaki stranki.

To seveda v prvi vrsti pomeni predanost delu, nič manj pomembni pa niso odnosi s strankami, saj brez teh v gradbeništvu ni mogoče uspeti. Vsak projekt je edinstven, vedno delamo po željah in potrebah posameznega naročnika, kar pomeni, da moramo vzpostaviti profesionalen in korekten odnos do stranke ter po svojih najboljših močeh slediti zastavljenemu planu.

Ekologija

Podjetje Demir gradnje je predano svojemu delu, hkrati pa tudi okolju, ki v končni fazi omogoča gradnjo hiš in življenje v naravi.

Iz tega razloga smo tudi zavezani varovanju okolja, kar izkazujemo v širjenju energetske ozaveščenosti in v ekološkem pristopu.

Kakovost

Gradbeništvo je ena izmed tistih dejavnosti, ki zelo vpliva na življenje posameznika, saj objekte navadno uporabljamo skozi dolga leta po tem, ko so dokončani.

Tu se pokažejo tudi ključne razlike med kvalitetnimi izvajalci in tistimi, ki želijo od stranke le denar. Po nekaj letih se izkažejo prednosti kakovostnih materialov in strokovno izvedenega dela. Z leti bivanja v kakovostnih objektih zadovoljstvo z njimi samo narašča, kar je naš glavni cilj. Zadovoljstvo po letih uporabe pa lahko zagotovi le ena stvar – kakovost.

Partnerji

Naši partnerji so ključnega pomena pri uspehu podjetja, saj predstavljajo pomemben košček v mozaiku podobe podjetja, prav tako kot prispevajo svoj delež pri gradnji oziroma izvedbi zahtevnejših projektov.

Brez njih bi bila že osnovna opravila veliko težja ali celo nemogoča, tako da nikoli ne bi mogli doseči uspeha, s katerim se lahko ponašamo danes. Zvesti partnerji nam vseskozi stojijo ob strani, rezultat vzajemnega sodelovanja pa so kvalitetno opravljeni projekti, ki so v veselje in ponos tako nam, kot tudi našim partnerjem, in kar je najpomembnejše – našim strankam.

sdf
Slovenščina