Vaš partner za

gradnjo in gradbeništvo

Urejanje okolice

Play Video

Urejanje okolice

Si želite pričarati urejeno in čudovito vzdušje okrog doma? Bi radi imeli urejeno okolico pa bi raje prepustili to strokovnjakom? Potem smo ravno pravi za vas!

S svojimi kvalitetnimi in profesionalnimi storitvami nudimo raznoliko urejanje okolice, od košnje do sajenja rož. Najprej nam poveste in opišete vaše ideje in želje, nato pa vam tudi mi predlagamo svoje zamisli ter povemo kaj več o preteklih izkušnjah.

Ko se dogovorimo podrobnosti, se lotimo dela. Delo izvedemo v zastavljenem času in tako, kot ste si zamislili. Pri tem pa uporabljamo samo najbolj kakovostne izdelke. Zadovoljstvo je zagarantirano.

Zakaj izbrati nas?

Od leta 2000, ko je bilo podjetje ustanovljeno, se število projektov, na katere smo upravičeno ponosni, neprestano veča, s tem pa seveda raste tudi število zadovoljnih strank, kar je za nas najpomembnejše.

Z vsakim novim projektom pridobivamo dragocene izkušnje, ki po štirinajstih letih predanega dela poskrbijo, da je vsako opravilo izvedeno skrbno in strokovno – ne glede na to, ali gre za kompletno novogradnjo ali zgolj manjše popravilo, se dela lotimo resno in odgovorno, saj le tako lahko zagotovimo kakovosten končni izdelek, ki bo služil svojemu namenu dolgo vrsto let!

sdf
Slovenščina