Partnerji

  • Gradbeništvo je zelo široko področje, ki je hkrati tudi v celoti pomembno, saj si v nobenem segmentu ne moremo privoščiti pomanjkljivosti. Prav zato je naša ekipa sestavljena iz strokovnjakov z različnih področij, ki poskrbijo za kakovosten končni izdelek, vsak s svojim prispevkom. Za izvedbo celovitega projekta je torej nujno potrebno sodelovanje, saj en posameznik ne more izdelati kakovostnega končnega izdelka, če ta seveda terja različna dela. Izdelava fasade in podobna manj obsežna dela lahko opravi posameznik, pri večjih projektih pa lahko kakovost zagotovi le raznolikost strokovnjakov, ki med seboj sodelujejo. Tako tudi pri podjetju Demir gradnje pri večjih projektih sodelujemo z različnimi zunanjimi sodelavci.

  • Demir Gradnje Partnerji

Naši partnerji so ključnega pomena pri uspehu podjetja, saj predstavljajo pomemben košček v mozaiku podobe podjetja, prav tako kot prispevajo svoj delež pri gradnji oziroma izvedbi zahtevnejših projektov. Brez njih bi bila že osnovna opravila veliko težja ali celo nemogoča, tako da nikoli ne bi mogli doseči uspeha, s katerim se lahko ponašamo danes. Zvesti partnerji nam vseskozi stojijo ob strani, rezultat vzajemnega sodelovanja pa so kvalitetno opravljeni projekti, ki so v veselje in ponos tako nam, kot tudi našim partnerjem, in kar je najpomembnejše – našim strankam.

Partnerjem gre torej zahvala in vzpodbuda za prihodnost. Skupaj lahko rastemo še naprej, koristi vzajemnega sodelovanja pa se izražajo predvsem v zadovoljnih strankah, katerim lahko s skupnimi močmi uresničimo vedno več želja.

Naši Partnerji