Osebnost

  • Filozofija podjetja Demir gradnje je jasna – z zagotavljanjem kakovostnih storitev želimo ugoditi vsaki stranki. To seveda v prvi vrsti pomeni predanost delu, nič manj pomembni pa niso odnosi s strankami, saj brez teh v gradbeništvu ni mogoče uspeti. Vsak projekt je edinstven, vedno delamo po željah in potrebah posameznega naročnika, kar pomeni, da moramo vzpostaviti profesionalen in korekten odnos do stranke ter po svojih najboljših močeh slediti zastavljenemu planu.

  • Demir Gradnje d.o.o. Osebnost

Nekateri gradbeni izvajalci izpostavljajo svoje dosežke kot gradbene in arhitekturne presežke, pri nas pa se raje pohvalimo s tem, da znamo zadovoljiti vsako stranko posebej, saj je nazadnje najbolj pomembno to, kako se uporabnik novih prostorov v njih počuti in kako se zgradba obnese v uporabi. Vsak projekt prikrojimo željam in potrebam tistega, ki bo v njem prebival oziroma prostore uporabljal za svoje dejavnosti. Vsakemu naročniku posebej prisluhnemo in se pogovorimo o njegovih potrebah in željah, nato pa poskušamo te podatke preoblikovati v dejanski načrt dela. Če to ni neposredno mogoče, skupaj s stranko poiščemo kompromis oziroma najboljšo izvedljivo možnost. Le tako smo lahko gotovi, da bodo stranke z našim delom zadovoljne, saj jim bo končni izdelek še posebej všeč – ta bo izdelan točno po njihovih predstavah in bo nudil vse, kar od njega pričakujejo.

Osebnostni pristop do dela seveda ne pomeni, da samo gradnjo zanemarjamo – delu se popolnoma predamo, a šele po tem, ko s stranko dorečemo vse potrebne podrobnosti. Še tako dobro zgrajen objekt namreč ne koristi nikomur, če ni zgrajen v skladu z željami in zahtevami naročnika. Zato pri nas vsak projekt najprej skrbno načrtujemo, nato pa prav tako skrbno uresničimo. Takšna strategija se je izkazala za uspešno, o tem pa ne pričajo le zgrajeni objekti, temveč predvsem zadovoljne stranke, ki v njih prebivajo.