Zaposlovanje

  • Hitro razvijajoči se trendi na področju gradbeništva postavljajo vedno nove in nove izzive

    s katerimi se v podjetju Demir gradnje seveda z veseljem spoprijemamo. Tudi sami spodbujamo stalen napredek proti boljšim, učinkovitejšim in prijaznejšim zgradbam, pri tem pa želimo vsaki naši stranki izpolniti vse želje in omogočiti življenje v najboljših prostorih.

    Za to poskrbi ekipa strokovnjakov, ki pokriva celotno domeno gradbeništva, saj nudimo celovite storitve na tem področju. Ob spreminjajočih se trendih pa se pogosto pojavi potreba po novih mojstrih, ki bi nam pomagali pri uresničevanju sanj naših strank.

    Zaposlitev nudimo najrazličnejšim profilom delavcev s področja gradbeništva, najbolj pa smo seveda veseli pridnih, delavnih in odgovornih sodelavcev, za katere je v naši ekipi vedno dovolj prostora. Kvaliteten kader je vedno iskan, saj vedno iščemo nove načine, s katerimi bi naredili naše delo še bolj kvalitetno, naše stranke pa še bolj zadovoljne! Če se vam zdi, da nam na poti do tega cilja s svojim znanjem in spretnostmi lahko pomagate, nas kontaktirajte, in morda bomo postali sodelavci.

    Odprta delovna mesta