Kakovost

  • Gradbeništvo je ena izmed tistih dejavnosti, ki zelo vpliva na življenje posameznika, saj objekte navadno uporabljamo skozi dolga leta po tem, ko so dokončani. Tu se pokažejo tudi ključne razlike med kvalitetnimi izvajalci in tistimi, ki želijo od stranke le denar. Po nekaj letih se izkažejo prednosti kakovostnih materialov in strokovno izvedenega dela. Z leti bivanja v kakovostnih objektih zadovoljstvo z njimi samo narašča, kar je naš glavni cilj. Zadovoljstvo po letih uporabe pa lahko zagotovi le ena stvar – kakovost.

  • Demir Gradnje d.o.o. kvaliteta

Kakovost je absolutno najpomembnejša lastnost, ko govorimo o gradnji, ne glede na to, ali mislimo kakovost materialov, dela, načrtovanja ali česa drugega. Vsak korak mora biti kakovosten, če ne tudi rezultat ne bo zadovoljil pričakovanj, ki si jih pred začetkom projekta zadamo. En sam šibek člen v verigi lahko izniči trdo delo skozi celoten projekt, zato je naša prioriteta kakovost prav vsakega člena. Najprej je treba delo skrbno načrtovati in predvideti vse mogoče dejavnike. Če se pri tem kaj zalomi, poteka celotna gradnja na trhlih temeljih, zato je kvalitetno načrtovanje na samem vrhu naših prioritet. Nič manj pomembna ni izbira materialov, ki jo opravimo v sodelovanju z naročnikom. Končna izbira je v rokah stranke, a vsekakor poskrbimo, da so na voljo samo tisti materiali, ki bodo zagotovili kvaliteten končni izdelek. Nadalje je treba poskrbeti za strokovno izvedbo vseh potrebnih del. Pri tem se zanašamo na naše mojstre, ki z večletnimi izkušnjami poznajo proces gradnje in ne dopustijo niti najmanjše napake. Delo je opravljeno kar se da kakovostno, tako da je končni izdelek funkcionalno in estetsko neoporečen, lastniku pa v ponos. Le takšen objekt bo dostojno služil svojemu namenu dolga leta.

Naš cilj ni izpolnitev naročila, prav tako ne zgolj izgradnja željenega objekta. Naš cilj je zadovoljstvo vsake posamezne stranke, to pa lahko dosežemo le s kvalitetno izvedbo vseh del v naši ponudbi. Predanost temu načelu potrjujejo tudi številne zadovoljne stranke, že od leta 2000 uživajo v sadovih našega skrbnega dela.